Magia Crăciunului la Casa Artelor Dinu Lipatti, Ediție Online

„Magia Crăciunului la Casa Artelor Dinu Lipatti” Transmisiune în Premieră Online

19-20 Decembrie 2020, orele 17:00

Casa Artelor „Dinu Lipatti” vă invită să ne bucurăm în continuare de atmosfera Sărbătorilor de iarnă cu cel de-al doilea Eveniment Online pe care vi-l oferim în dar în acest weekend, sâmbătă și duminică, 19 și 20 decembrie, la orele 17:00, „Magia Crăciunului la Casa Artelor Dinu Lipatti”.

În apropierea celei mai așteptate Sărbători din an, Casa Artelor „Dinu Lipatti” a selectat cele mai frumoase momente muzicale din anul 2018, Recitalurile Extraordinare de colinde și cântece de Crăciun, românești și internaționale, care vor fi transmise în Premieră Online pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Youtube și Instagram.

Sâmbătă, de la orele 17:00, vă invităm să urmărim Recitalul Extraordinar „Crăciunul Feliciei” susținut de renumita soprană Felicia Filip, Managerul Operei Comice pentru Copii, alături pe tenorul Bogdan Lupea și pianista Ioana-Valentina Cojuharov, într-un Spectacol de Crăciun semnat de binecunoscutul regizor Cristian Mihăilescu. Programul muzical cuprinde colinde și cântece de sărbători, românești și internaționale, precum „Sus boieri”, „Astăzi s-a născut Hristos”, „Din lumină întrupat”, „Ave Maria”, „I’m dreaming of a white Christmas” sau „Gloria in excelsis”.

Duminică, de la orele 17:00, vă invităm să ne bucurăm împreună de minunatele voci ale copiilor membri ai Corului de Copii Radio dirijat de Voicu Popescu și Răzvan Rados, acompaniat la pian de Magdalena Faur. Înfiinţat în 1945, Corul de Copii Radio a primit de la Federația Corurilor din Uniunea Europeană, titlul de Ambasador Cultural al Uniunii Europene, distincție acordată în anul 2004. În program au fost incluse colinde și cântece de Crăciun românești, precum „Peisaj de iarnă”, „După datini colindăm”, „La Vitleem colo-n jos”, „O, ce veste minunată”, „Sus boieri”. Evenimentele au avut în anul 2018 în Salonul de muzică al Casei Lipatti, iar acum vă oferim ocazia să revedeți aceste Recitaluri minunate în Premieră Online.

Vă invităm să fim împreună în acest weekend, să ne bucurăm de „Magia Crăciunului la Casa Artelor Dinu Lipatti” cu bucurie și speranță, având încrederea că Arta și Muzica ne vor aduce un an mai bun!

Conceptul Evenimentului „Magia Crăciunului” Transmisiune în Premieră Online aparţine pianistei și regizoarei Alice Barb, Directorul Fondator al Casei Artelor „Dinu Lipatti”

Partener media principal: Romantic FM

Parteneri media: Agerpres, #centruldepresa.ro, Jurnalul Naţional, Radio Bucureşti FM, Observatorul Cultural.